Tijd voor een nieuwe fase in mijn leven

Na heel veel jaren gestudeerd te hebben en hard gewerkt te hebben, was het de hoogste tijd om zelf op eigen benen te gaan staan. Samen met mijn familie had ik besloten dat het goed was om op mijzelf te gaan wonen. Zelf heb ik mijn heel mijn leven in een dorp gewoond en daarom leek het mij ontzettend leuk om naar de grote stad te verhuizen. Ik wilde heel graag in Amsterdam gaan wonen, ondanks dat het aanbod daar erg schaars is. Gelukkig wist ik al een geruime tijd dat ik op mijzelf ging wonen, dus had ik genoeg de tijd om een leuke woning te vinden. Na heel wat speurwerk ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij een leuk appartement in de stad voor een redelijke huurprijs. Nadat ik de juiste woning gevonden had, was het tijd om na te denken over eventuele verbouwingen en aanpassingen.

Een eigen plek in de grote stad

Toen ik eindelijk de sleutel kreeg van mijn nieuwe plek kon ik beginnen met het schilderen van de muren. Ik wilde graag een lichte ruimte creëren en daarom heb ik ervoor gekozen om al mijn muren wit te schilderen. Ook heb ik een aantal grote ramen waar veel zonlicht doorheen komt en dat vind ik heel erg prettig. Nadat alles was geschilderd en een nieuwe laminaatvloer erin was gelegd, kon ik al mijn spullen en meubels gaan verhuizen. Gelukkig kreeg ik wat hulp van vrienden en familie waardoor binnen no time al mijn spullen waren verhuisd en kon ik gelijk mijn nieuwe plekje gaan inrichten. Ook dat kostte mij gelukkig niet te veel tijd en kreeg ik wat hulp van anderen. Het is een heerlijk gevoel om eindelijk een eigen plekje te hebben in de grote stad.

Op zoek naar iets meer sfeer

Na de eerste paar weken heb ik niet veel meer gedaan aan de inrichting van mijn nieuwe huis. Toch merkte ik dat er een beetje sfeer ontbrak en ben ik op zoek gegaan naar een aantal accessoires. Ik had nog niks gedaan met de verlichting van het huis en ik maakt nog gebruik van de lampen die er standaard in zaten. Daarom heb ik online even gezocht naar verschillende soorten led verlichting en uiteindelijk heb ik voor de led downlighter van Bes Led gekozen. Het zijn led lampjes die erg mooi licht geven en ook nog kunnen veranderen in alle kleuren van de regenboog. Daarmee kan ik extra sfeer aanbrengen in mijn huis en het is echt een waardevolle toevoeging gebleken.

Geef een reactie