Een gezellige avond tot aan het ongeluk …

Toen ik twee weken geleden op de fiets terug reed van de bioscoop naar huis met mijn vriendin gebeurde iets vreselijks. Wij waren samen naar een nieuwe film gegaan en hebben het ontzettend leuk gehad. Na de film zijn we op de fiets naar huis gegaan. Tijdens het fietsen waren we gezellig aan het praten en muziek aan het luisteren. Totdat ik bij een kruispunt werd geraakt door een auto. De bestuurder ging te hard en was te laat om nog te remmen of uit te wijken. Ik werd van links geschept waardoor ik hard op mijn rechter schouder belandde en ik voelde gelijk dat er iets mis was. Ik kreeg een flinke pijnscheut en kon mijn arm niet meer goed bewegen. Ondanks ik mijn fietslichten aan had, had de bestuurder mij niet gezien. Hij wist ook gelijk dat hij fout zat en was zich bewust van zijn schuld, want hij ging er met een noodgang vandoor zonder dat hij zich om mij heeft bekommerd.

Hij kwam er niet mee weg

Gelukkig was ik de enige die geraakt werd en bleef mijn vriendin ongedeerd. Daardoor kon zij hulp inschakelen en de gegevens van de bestuurder noteren. Het gebeurde ontzettend snel en daarom is het des te knapper dat ze het kenteken heeft weten te onthouden. Ook is ze erg rustig gebleven en heeft ze de ambulance gebeld. Die waren snel ter plaatsen en hebben mij meegenomen naar het ziekenhuis. Uit de foto’s die werden gemaakt werd duidelijk dat ik mijn sleutelbeen had gebroken. Het ongeluk was dus niet niks. Ik kreeg ook het advies om hier een zaak van te maken. Zeker vanwege de asociale autobestuurder die hard weg reed na het ongeluk, omdat hij wist dat hij fout zat. Uiteindelijk heb ik contact opgenomen met een letselschade advocaat en is die persoon voor mij aan de slag gegaan.

Met een letselschade advocaat kom je verder

Ik stond met een letselschade advocaat aan mijn zijde er niet alleen voor. Dat vond ik heel erg fijn. Zeker omdat ik niet veel kennis heb van rechtszaken en advocatuur in het algemeen. Ook hoefde ik zelf niet zoveel werk uit te voeren, maar besteedde ik dat juist uit aan de letselschade advocaat. Deze persoon heeft zijn uiterste best gedaan om voor mij het maximale uit de rechtszaak te halen. Daardoor heb ik zowel een vergoeding gekregen voor de materiële schade zoals de krassen op mijn telefoon en mijn kapotte fiets als een vergoeding voor mijn lichamelijke schade en de extra gemaakte ziektekosten. De bestuurder is er niet goed van af gekomen en dat komt zeker mede door de hulp van de letselschade advocaat.

Geef een reactie